קייטרינג ברמה אחרת
 
 
 
ארניקה
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

מתכונים

 
סלט אנטיפסטי
 
 
חציל קלוף בצורת זברה
קישוא פרוס בעובי 1 ס"מ באלכסון
בצל סגול מחולק לרבעים
בטטה חתוכת כמקלות עבים
אופן ההכנה:
להכין קערה עם שמן זית ושום כתוש ולמרוח בעזרת מברשת את כל הירקות. להניח על המגש מצע של עלי רוזמרין טריים (אני אוהבת לשים רק עם החצילים) ולהניח את הירקות. לפזר מעל כל הירקות מעט מלח גס ופלפל שחור גרוס ולאפות במשך כ 20 דקות על 200 מעלות עד לצריבה יפה.
 
 
 
אנטיפסטי
 
 
 
 
 
 
קרוסטיני במבחר טעמים
 
 
בגט פרוס
שמן זית
מעט שום כתוש
סוגי גבינות לפי הטעם (גבינת שמנת, גבינת עיזים, גמבברט, בולגרית...)
עגבניות טריות, מיובשות
סוגי ממרחים (פסטו, טפנד זיתים, טונה)

אופן ההכנה:
להכין קערה עם שמן זית ומעט שום. למרוח את הבגטים בשמן זית ושום ולאפות בתנור שחומם מראש ל- 180 מעלות כ- 10 דקות, עד להזהבה קלה.
להכין סמוך להגשה: למרוח גבינות/ממרחים ותוספות לפי הטעם ולהגיש רצוי עם ירק לקישוט.
 
 
 
קרוסטיני
 
 
 
 
 
 
מוס תות שדה